Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax krijgt deze zomer nog 1,5 miljoen voor transfer Van der Vaart naar HSV

19 mei 2012 08:44 - Bild.de

Ajax kan deze zomer nog een bedrag van 1,5 miljoen euro tegemoet zien van het Duitse HSV. De betaling is een uitvloeisel van de transfer van Rafael van der Vaart inmiddels zeven jaar geleden naar HSV. De clubs kwamen toen een transferbedrag van 5,5 miljoen euro overeen, waarbij in delen betaald zou worden. De laatste betaling van 1,5 miljoen was vastgelegd voor 2009. In 2008 vertrok de middenvelder overigens alweer voor 14 miljoen naar Real Madrid.

In 2009 kwamen HSV en Ajax bij de overgang van Martin Jol overeen dat HSV de 1,5 miljoen euro niet toen direct maar pas in de zomer van 2012 zou hoeven te betalen.

Meer op Bild.de




Tags

hsv vaart betaling jol madrid rafael transferbedrag uitvloeisel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper