Transparent
Inloggen
Sluiten

Seedorf: in de toekomst iets voor Ajax betekenen, maar eerst nog paar jaar voetballen

19 mei 2012 08:20 - Ajax.nl

Clarence Seedorf was gisteren de grote man bij de wedstrijd van de Suriprofs en toonde dat ook aan door twee van de drie doelpunten te maken van de Suriprofs. Kenneth Vermeer genoot ervan, zo liet hij weten op Ajax.nl. "Voor mij gaat de vakantie nu lekker beginnen. Zoals bijna ieder jaar ga ik ook nu weer naar Suriname toe. Ik ben er weliswaar niet geboren, maar via mijn ouders heb ik natuurlijk een sterke band met het land ontwikkeld", aldus de Ajax-goalie die het een eer vond om met Seedorf samen te spelen. "Dat was toch wel heel speciaal. Samen met zo’n grote speler in één team maak je niet vaak mee. Alleen daar al om is deze avond voor herhaling vatbaar."

Seedorf zelf zou na zijn actieve loopbaan best nog iets voor Ajax willen betekenen. "Ik ben bij Ajax opgegroeid, heb er mijn debuut gemaakt en mijn eerste successen behaald. Dat blijft altijd speciaal. De deur staat daarom altijd open voor Ajax. Als ik in de toekomst iets voor de club zou kunnen betekenen, sta ik daar zeker voor open. Maar eerst wil ik voorlopig nog een paar jaar blijven voetballen. Ik ben de laatste van mijn generatie die nog speelt en dat wil ik graag nog even zo houden. Ze zeggen allemaal tegen me: ga door tot je erbij neervalt. Zo lang ik me fit voel en de passie heb, zal ik blijven voetballen. Daarna zie ik wel. Of ik net als Frank de Boer trainer word? Niet per se; alle opties staan open."

Waar zijn toekomst ligt, houdt Seedorf nog even open. "Binnen zeven tot tien dagen hoop ik meer duidelijkheid te kunnen geven. Het is meer spannend dan moeilijk, want ik heb gelukkig nog genoeg keuzes waar ik heen zou kunnen gaan."

Meer op Ajax.nl




Tags

seedorf suriprofs boer clarence eer generatie goalie herhaling neervalt passie suriname vatbaar vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos