Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax haalt jeugdtalent Bousbiba terug

15 mei 2012 18:08

Daoud Bousbiba (17) speelt volgend seizoen in de A2 van Ajax. De speler uit de B1 van Almere City FC werd twee jaar geleden weggestuurd door de club uit de hoofdstad. "Hoewel ik vorige week al bij Ajax heb meegetraind, ben ik enorm verrast", vertelt de aanvaller uit de B1 op de website van zijn huidige club Almere City.

Bousbiba moest toen hij in de C1 van Ajax speelde gedwongen vertrekken. "Dat kwam niet zo zeer door mijn voetbalkwaliteiten. Het ging voornamelijk om mijn gedrag. Ik had onder meer moeite met luisteren. Gelukkig kon ik toen ik bij Ajax weg moest bij Almere City voetballen. In de twee jaar die ik in de B1 heb gespeeld bij Almere City ben ik niet alleen als voetballer beter geworden. Ik heb ook geleerd om beter te luisteren. Ik ben erg blij dat mijn inzet beloond is."

Meer: Almere City FC




Tags

bousbiba jeugdtalent daoud voetbalkwaliteiten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel berghuis bertjek brobbey depay elsimao faberski farioli gaaei godts henderson jim kaplan kiki konadu kroepoek kroes lido linksbuiten ofzo opgezadeld pasveer rasmussen rugani sevic traore veerman weghorst wijndal