Transparent
Inloggen
Sluiten

Siem de Jong: geen flauw idee of ik kans maak op EK

14 mei 2012 23:30

Siem de Jong voegde zich vandaag voor het eerst sinds augustus 2010 weer bij het Nederlands elftal. Tijdens een tweedaagse training zal hij een plaats op het EK moeten proberen af te dwingen. Volgens Van Marwijk zijn er voor alle spelers, behalve de keepers, nog kansen.

In een interview met OnsOranje liet de speler van Ajax weten blij te zijn dat hij na zijn goede tweede seizoenshelft een kans krijgt bij Oranje. "Voor mij is het op deze manier wel een erg mooi seizoen. En ik hoop dat ik het nog een beetje mooier kan maken met een selectie voor het EK. Maar of ik ook daadwerkelijk wordt geselecteerd? Ik heb geen flauw idee."

Lees het gehele interview met Siem de Jong: OnsOranje.nl




Tags

jong marwijk oranje tweedaagse voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos