Transparent
Inloggen
Sluiten

Eriksen: nu nog de Gouden Schoen

8 mei 2012 08:40

Christian Eriksen haalde de top drie van het Voetballer van het Jaar klassement. Achter Vertonghen en Clasie eindigde hij op de derde plaats. "Het is een reden om nog een tijdje bij Ajax te blijven”, grapte Bronzen Schoen-winnaar Christian Eriksen in De Telegraaf. "Binnen drie jaar wil ik de Gouden Schoen in mijn bezit hebben. Na eerst de Johan Cruijff Prijs te hebben gewonnen als Talent van het Jaar en nu de derde plaats, bouw ik het rustig op", knipoogde de Deen.

De Deen richt zich vanaf nu op het EK. "Eens kijken of we Nederland snel naar huis kunnen sturen. Ik heb het gevoel dat het Nederlandse publiek Denemarken een beetje onderschat. Hou dat maar zo."




Tags

eriksen schoen bronzen clasie denemarken grapte klassement knipoogde nederland telegraaf vertonghen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan