Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart: transfer Vertonghen naar Spurs een 'close deal'

3 mei 2012 23:13 - RTVNH.nl

Tottenham-speler Rafael van der Vaart gaf voor de camera van RTV Noord-Holland aan dat de overgang van Jan Vertonghen van Ajax naar zijn club een 'close deal' is. "Ik hoop dat hij komt. Misschien zeg ik iets teveel, maar ik denk dat het een 'close deal' is. Ik weet ervan, ze hebben mij ernaar gevraagd en ik vind hem op dit moment een versterking voor ons. Als hij verstandig is, kiest hij voor Tottenham."

Op het moment dat Ajax kampioen werd speelde en won hij zelf met de Spurs. "Toen ik in de kleedkamer kwam ging ik snel op internet. Ik ben natuurlijk nog steeds een behoorlijke Ajaxfan dus dan is het is hartstikke mooi voor de jongens dat ze dit voor elkaar gekregen hebben. Als ze slim zijn gaan ze drinken, heel erg dronken worden. Misschien sluit ik later vanavond nog wel even aan."

Bekijk gehele video Van der Vaart: RTVNH.nl

Meer op RTVNH.nl




Tags

close vaart spurs vertonghen tottenham ajaxfan holland rafael rtvnh

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper