Transparent
Inloggen
Sluiten

Live tv-uitzending en streams van huldiging Ajax vanavond

3 mei 2012 13:22 - Totaal TV

Media besteden vanavond veel aandacht aan de huldiging van Ajax. Landelijk is de huldiging van Ajax tussen 19.00 en 20.30 uur via actualiteitenzender Radio 1 te volgen. Voor een extra aflevering van NOS Langs de Lijn staan verslaggevers Ragnar Niemeijer en Jeroen de Jager bij de Amsterdam ArenA, waar het kampioensfeest is. Een live stream van de huldiging is te zien op NOS.nl en verslaggever Joep Schreuder maakt reportages voor televisie, Deze reportages worden in latere uitzendingen van actualiteitenprogramma’s en het sportprogramma Studio Sport uitgezonden.

AT5 gaat vanaf 18.00 uur live vanuit het Arenapark de huldiging van Ajax uitzenden op tv. Online biedt de zender ook een livestream van haar uitzending. De huldiging zelf zal plaatsvinden om 19.00 uur en het programma duurt tot 21.30 uur.

Ook RTV Noord-Holland zendt de huldiging van Ajax vanavond live uit. Die huldiging is te zien vanaf 19:30 uur tot ongeveer 20.30 uur. Om 21.00 uur is er dan een extra uitzending van NH Nieuws met beelden van de huldiging.

Meer op Totaal TV




Tags

huldiging uitzending nos reportages streams actualiteitenprogramma actualiteitenzender arena arenapark holland jager joep kampioensfeest niemeijer ragnar schreuder sportprogramma verslaggevers zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht