Transparent
Inloggen
Sluiten

Felicitaties en complimenten Cruijff aan Ajax

3 mei 2012 07:15

In De Telegraaf feliciteerde Johan Cruijff Ajax met de 31ste titel. "Allereerst wil ik alle spelers, trainers en iedereen feliciteren die betrokken zijn geweest bij het 31e kampioenschap van Ajax. Mijn complimenten! Vooral voor de manier waarop de titel werd behaald. Dankzij dertien overwinningen op een rij, een prestatie die maar zelden in de eredivisie is vertoond. Daar kan Ajax op voortborduren."

De adviseur van Ajax herhaalde verder zijn woorden dat Ajax nu door moet zetten. "Voor mij persoonlijk mag het allemaal best iets sneller gaan, maar we hebben met nogal wat juridische zaken te maken. Maar als ook dat achter de rug is, dan staat het voetbaldeel van Ajax in de startblokken. Die jongens wachten op groen licht om hun werk verder af te ronden. Klaar om met zijn allen dezelfde kant op te gaan."




Tags

felicitaties titel eredivisie feliciteerde feliciteren groen telegraaf voetbaldeel voortborduren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht