Transparent
Inloggen
Sluiten

Media pakken vanavond uit rond kampioenswedstrijd Ajax

2 mei 2012 18:13

De kampioenswedstrijd van Ajax en het feest daarna zijn vanavond uitgebreid in de media te volgen. Eredivisie Live zendt de kampioenswedstrijd en de gebeurtenissen erna live uit vanuit de Arena op kanaal 1. Op kanaal 2 is een schakelprogramma voor belangrijke momenten uit alle wedstrijden.

AT5 zal direct na het veroveren van de landstitel met live-verslagen van het kampioensfeest komen. Ook RTV Noord-Holland pakt uit. Op de radio is een live-verslag van de wedstrijd te beluisteren. Op televisie zijn sfeerimpressies vanuit de Amsterdamse binnenstad en rond de Amsterdam ArenA te zien.

Op Nederland 1 is vanaf 22.00 uur een extra lange uitzending van Studio Sport bekijken met samenvattingen van alle duels, waaronder de kampioenswedstrijd Ajax – VVV.

Aansluitend staat de talkshow Pauw en Witteman vanaf 23.25 uur voor een groot deel in het teken van de landstitel van Ajax. Gasten zijn onder meer Ajax-fans Peter R. de Vries, Viggo Waas en Martin Koolhoven.




Tags

kampioenswedstrijd arena kanaal landstitel aansluitend beluisteren eredivisie holland kampioensfeest koolhoven nederland pauw samenvattingen schakelprogramma sfeerimpressies talkshow uitzending verslag viggo vries vvv waas witteman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper