Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: onze fans verdienen goed voetbal in de kampioenswedstrijd

1 mei 2012 23:24

De Boer stelt hoge eisen aan de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Hij wil woensdag rond 21:50 uur met de schaal in zijn handen staan. In het geval van een nederlaag zou Ajax de titel nog een week moet uitstellen tot de uitwedstrijd tegen Vitesse. Aan dat scenario denkt uiteraard niemand met de thuiswedstrijd tegen VVV voor de boeg, waarbij Ajax aan een punt genoeg heeft. "We zijn het aan onszelf en de supporters verplicht om het seizoen goed af te sluiten. Het zou treurig zijn als we woensdagavond tegen VVV slecht spelen en dan even later met de schaal staan. Dat verdienen onze fans niet."

VVV heeft volgens De Boer niets te verliezen in de ArenA. "Ze staan op de zestiende plaats en moeten twee keer winnen om de play-offs te ontlopen. En dan zijn ze ook nog afhankelijk van ADO. Ik hoop dat VVV er een wedstrijd van wil maken in de ArenA, maar het zal er uiteindelijk wel op neer komen dat we veel op hun helft te vinden zijn. Dat geeft niet, want dat zijn we gewend. Een ding is in ieder geval zeker: je kan de wedstrijd niet op 50 procent en ook niet op 90 procent spelen. In voorbereiding op deze wedstrijd hebben we beelden van AZ - VVV laten zien. Die wedstrijd had zomaar in 3-3 kunnen eindigen. Het zegt veel over VVV dat ze het ook AZ lastig kunnen maken."




Tags

vvv boer arena kampioenswedstrijd ado boeg ontlopen titel treurig vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper