Transparent
Inloggen
Sluiten

Lokhoff: We gaan het Ajax niet cadeau geven

1 mei 2012 23:19

Ton Lokhoff van VVV-Venlo beseft dat het lastig zal worden in een uitverkochte Amsterdam ArenA. "Ze hebben natuurlijk een schitterende serie neergezet. Het zal daarom een lastige wedstrijd worden, maar we gaan er niet naar toe om ons helemaal te laten wegspelen. We spelen de laatste tijd heel goed en dat resulteerde helaas alleen tegen ADO Den Haag in een positief resultaat. Tegen topploegen als AZ en PSV hadden we ook punten kunnen pakken en tegen FC Utrecht hadden we misschien zelfs wel punten moeten pakken. De laatste tijd heb ik de ploeg zien groeien en ze hebben goed gespeeld. We bereiden ons serieus voor op de wedstrijd en we zullen de overwinning niet zo maar cadeau geven."

Lokhoff geeft zijn ploeg dan ook mee dat ze er vooral van moeten genieten. "Je speelt voor een volle Arena, die allemaal hopen dat Ajax het kampioensfeestje gaat vieren. Als speler zijn dit de mooie wedstrijden en ze moeten er dan ook allemaal van genieten dat ze dit soort duels mogen spelen. Met veel plezier moeten ze de wedstrijd ingaan en dan mogen we misschien wel hopen op een mooi resultaat."




Tags

lokhoff cadeau arena ado kampioensfeestje resulteerde ton topploegen utrecht vvv wegspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.249 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal