Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax roept alle fans op morgen in rood-wit te komen

1 mei 2012 19:27

Ajax heeft alle fans opgeroepen om woensdag in rood-wit naar het stadion te komen om de kampioenssfeer en daarmee kans op succes te vergroten. De ArenA opent zijn deuren vanaf 18:30 uur. Vanwege de verwachte drukte roept Ajax alle fans op om vroeg naar de ArenA te komen.

De steun van een volle ArenA is belangrijk voor Ajax. Ook tijdens de warming-up zullen de spelers extra gestimuleerd raken als het stadion al vol zit. Dit alles leidt er toe dat er al vroeg een fantastische sfeer in de ArenA zal heersen. Ajax roept alle supporters ook op om in het rood en wit naar het stadion te komen. Net als het geval was op de historische 15e mei 2011, de kampioenswedstrijd tegen FC Twente, hoopt Ajax ook woensdag op een kampioenswaardige sfeer in het stadion.




Tags

arena gestimuleerd heersen kampioenssfeer kampioenswaardige kampioenswedstrijd twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper