Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax roept alle fans op morgen in rood-wit te komen

1 mei 2012 19:27

Ajax heeft alle fans opgeroepen om woensdag in rood-wit naar het stadion te komen om de kampioenssfeer en daarmee kans op succes te vergroten. De ArenA opent zijn deuren vanaf 18:30 uur. Vanwege de verwachte drukte roept Ajax alle fans op om vroeg naar de ArenA te komen.

De steun van een volle ArenA is belangrijk voor Ajax. Ook tijdens de warming-up zullen de spelers extra gestimuleerd raken als het stadion al vol zit. Dit alles leidt er toe dat er al vroeg een fantastische sfeer in de ArenA zal heersen. Ajax roept alle supporters ook op om in het rood en wit naar het stadion te komen. Net als het geval was op de historische 15e mei 2011, de kampioenswedstrijd tegen FC Twente, hoopt Ajax ook woensdag op een kampioenswaardige sfeer in het stadion.
Tags

arena gestimuleerd heersen kampioenssfeer kampioenswaardige kampioenswedstrijd twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen chocoladebeen elsimao etv farioli fiorentina henderson inverted janse kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rensch rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig tweebenigheid vojvodina wijndal