Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg: 'Een eer om de schaal uit te reiken'

1 mei 2012 18:58 - Sport-Promotion.nl

Ajax neemt morgen in de rust van de wedstrijd tegen VVV-Venlo officieel afscheid van Maarten Stekelenburg. De doelman reikt ook de kampioensschaal uit als Ajax zich na het duel officieel de beste van Nederland mag noemen.

Op de officiele website van zijn managementbureau Sport-Promotion.nl toont hij zich verguld met de uitnodiging van Ajax om morgen aanwezig te zijn in de uitverkochte Arena. "Er was door het drukke programma van Ajax en dat van mij nog geen gelegenheid geweest om een passende datum te vinden voor mijn afscheid. Door mijn schouderblessure kan ik nu even niet spelen bij Roma, maar het biedt wel de ruimte om naar Amsterdam te komen en iedereen uit te zwaaien. Prachtig als dat samen kan vallen met het uitreiken van de kampioenschaal na afloop. Ik beschouw het als een eer om dat te doen."

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

eer stekelenburg reiken arena beschouw kampioenschaal kampioensschaal managementbureau nederland promotion reikt roma schouderblessure uitreiken verguld vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht