Transparent
Inloggen
Sluiten

Poulsen vereerd met belangstelling Ajax

26 april 2012 00:51 - Sporten.dk

Tegenover het Deense Sporten zegt Simon Poulsen dat hij vereerd is dat hij in de belangstelling staat van Ajax. De krant citeert hem: "Het is een enorme erkenning wanneer Ajax zegt dat ze iemand volgen. Frank de Boer is niet zomaar iemand, natuurlijk ben ik trots dat hij mijn verrichtingen volgt. Ajax is een grote club in de voetbalwereld, maar ik heb nog niks concreets van ze gehoord".

De krant meldt verder dat verschillende Europese clubs hebben geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer. Aangenomen wordt dan ook dat er uiteindelijk een goede aanbieding bij hem zal komen. Poulsen zegt zelf nog dat hij het een eer vindt dat Ajax hem volgt, maar dat hij ook de wens heeft om in een andere competitie te spelen. Hij hoopt zich dan ook op het EK in de kijker te spelen, om zo een mooie aanbieding af te dwingen.

Hiermee lijkt hij dus te mikken op een buitenlandse transfer.

Meer op Sporten.dk




Tags

poulsen boer citeert concreets eer erkenning mikken simon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam