Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind lonkt naar positie in centrum

24 april 2012 09:22

Daley Blind maakte laatste weken een goede periode door. Hij speelde zich weer in de basis en lijkt tot het einde van het seizoen een vaste waarde als linksback. Frank de Boer gaf onlangs al aan Blind graag voor volgend seizoen bij de selectie te behouden. Het contract van de verdediger bij Ajax loopt nog een seizoen door, dus zou er komende zomer eigenlijk een beslissing genomen moeten worden 'Ajax voelt als thuis. Iedereen wil voor deze moie club spelen. Maar ik heb nog niets gehoord. In de winterstop lieten ze me niet gaan, terwijl ik zelf ook niet zomaar naar een andere club wilde. Ik wilde knokken voor mijn kansen. dat heeft goed uitgepakt. Ik ben blij dat ik het vertrouwen heb teruggewonnen," zo laat hij weten in een interview in het Algemeen Dagblad.

Er worden veel namen genoemd als mogelijke opvolger van Vertonghen. Zelf aast hij ook op die positie. 'Ik heb aan het begin van het seizoen ook laten zien dat ik centraal kan spelen. Ik weet dat ik het kan. Mijn uiteindelijke doel is ook om daar te komen. Ik ben er niet voor niets door Ajax opgeleid en heb er mijn hele leven gespeeld.




Tags

blind lonkt boer moie teruggewonnen vertonghen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan