Transparent
Inloggen
Sluiten

Boerrigter: hopen op kans bij Oranje

23 april 2012 07:04 - De Telegraaf

Op het moment dat Derk Boerrigter geblesseerd raakte aan zijn rug, werd Derk Boerrigter geselecteerd voor Oranje. Nu hij weer helemaal terug heeft, hoopt hij een nieuwe kans te krijgen om te bewijzen dat hij goed genoeg is om mee te mogen naar het EK.

"Ik heb al aan Oranje mogen ruiken, maar was te geblesseerd aan mijn rug. Hopelijk komt er een nieuwe kans," zo laat hij weten in De Telegraaf. "Ola John en Luciano Narsingh doen het bij FC Twente en SC Heerenveen erg goed. Dus de bondscoach heeft de keuze. Ik moet het hem zo moeilijk mogelijk proberen te maken. Ik hoop op een belletje. Als meneer Van Marwijk me nodig heeft, sta ik er. Maar ik focus me nu op Ajax. Met assists en doelpunten moet ik belangrijk zijn voor het kampioenschap."

Meer op De Telegraaf




Tags

boerrigter oranje derk heerenveen marwijk meneer narsingh ola telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper