Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax presenteert jubileum-video

17 maart 2000 11:17 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: M

Ajax heeft donderdag in de koninklijke Loge van de Amsterdam Arena de jubileum-video van Ajax gepresenteerd. Voorzitter van Ajax Michael van Praag overhandigde het eerste exemplaar van de video aan Rinus Michels. Bij de uitreiking waren tal van oud-spelers aanwezig.

De video, die ongeveer 75 minuten duurt, heeft de naam '100 jaar Hartstocht' meegekregen en bevat alle hoogtepunten van een eeuw Ajax. Tevens bevat het interviews met o.a. Marco van Basten, Johan Cruijff en Louis van Gaal die ingaan op hun mooiste herinneringen bij de club.

De video is te verkrijgen in een rood-witte box, waarin tal van extra accessoires te vinden zullen zijn, waaronder oude toegangskaartjes en programma-boekjes. De prijs van de box is vastgesteld op Fl 99,95.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

box tal accessoires arena basten boekjes eeuw exemplaar gaal hartstocht hoogtepunten loge michael michels praag rinus toegangskaartjes verkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal