Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: 'Titel een gouden pagina in historie Ajax'

5 mei 2002 15:40

Verslaggever: RvN

Technisch directeur Leo Beenhakker omschreef de 28ste titel van Ajax in het seizoen 2001/2002 als een 'gouden pagina in de historie van Ajax'. 'Als je beseft waar we de laatste jaren vandaan zijn gekomen, dan is de titel nu heel bijzonder, want we kwamen uit een diep dal. We zitten nu duidelijk in de lijn omhoog.' Volgens Beenhakker was het vertrouwen er bij Ajax echter het gehele seizoen, ook toen Co Adriaanse ontslagen werd. 'We vonden en vinden dat de selectie tot het einde van het seizoen mee zou moeten kunnen doen voor de titel,' aldus Beenhakker. 'Daar doet de trainerswissel verder niet aan af.'

'We zullen de titel op gepaste wijze vieren,' aldus Beenhakker. 'Maar daarbij er ook rekening mee houden dat de bekerfinale nog op het programma staat. Want we gaan nu ook voor de dubbel. Dat feest zal met name een feest zijn van de spelers en technische staf, want het is geheel hun verdienste,' sprak Beenhakker.

Toch is het ook voor het bestuur een bijzonder en lekker feestje. Voorzitter Van Praag: 'We hebben dit seizoen behoorlijk onder vuur gelegen, dan is dit een heerlijke ontlading'.

Meer op




Tags

beenhakker titel historie adriaanse bekerfinale bestuur dal leo omschreef praag verdienste vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper