De Boer: je hebt twee ploegen nodig voor een leuke wedstrijd

15 april 2012 16:52

Frank de Boer wilde na afloop voor de camera van Eredivisie Live nog niet vooruitlopen op een kampioensscenario. "We moeten gewoon elke wedstrijd alles geven. Volgende week is er weer een wedstrijd en moet je gewoon weer drie punten halen."

"Over de eerste helft was ik niet tevreden, terwijl we toen wel de drie doelpunten maakten. Maar in de tweede helft zat ik veel rustiger. Het was geen leuke wedstrijd voor het publiek? Daarvoor heb je twee ploegen nodig. Normaal gaat een tegenstander die 3-1 achterstaat drukken en komt er ruimte. dat gebeurde nu niet. Je hebt twee ploegen maken om het leuk te maken. Wij waren niet echt bij machte vandaag om het kapot te spelen. Maar we kregen in de tweede helft toch ook weer drie 100% kansen. Als die erin gaan, wordt het 6-1. Dan was het voor het publiek leuker geweest. Maar als de tegenstander niet wil, dan gaan wij ook geen risico's nemen. Over de tweede helft ben ik echter wel vrij tevreden.'