Transparent
Inloggen
Sluiten

Bondscoach: EK in gevaar voor Boilesen

14 april 2012 10:40 - TV2.dk

Nicolai Boilesen hervatte deze week de groepstraining, na maandenlange problemen met zijn hamstrings. Over anderhalve week zal hij naar verwachting zijn rentree maken bij Jong Ajax. Het duel van maandag komt voor de Deen nog te vroeg.

Morten Olsen vreest dat hij voor het Europees Kampioenschap niet kan beschikken over de talentvolle linksback. Als Boilesen al helemaal wedstrijdfit is, is het de vraag voor Olsen of hij Boilesen mee moet nemen omdat hij er zo lang is uitgeweest.

"Boilesen is een heel groot vraagteken voor het EK. We weten natuurlijk dat hij twee hele goede interlands heeft gespeeld en indruk heeft gemaakt bij Ajax. We hebben hoge verwachtingen van hem. Maar het is een jonge speler van 20 jaar en heeft al bijna een half jaar niet gespeeld. Kan hij op tijd in vorm komen?"

Volgens Olsen kan Boilesen een 'slachtoffer' worden van het succes van Ajax. "Ajax kan kampioen worden en de huidige linksback doet het goed." Volgens Olsen kan Boilesen daardoor in de slotfase, indien hij fit is, de zo broodnodige wedstrijdminuten missen om op tijd in vorm te komen voor het EK.

Meer op TV2.dk




Tags

boilesen olsen groepstraining hamstrings hervatte jong morten slachtoffer vraagteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos