Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: ons niet laten verleiden tot uitspraken, maar blijven presteren

13 april 2012 08:04

Frank de Boer is waakzaam dat de ploeg niet meegaat in de euforie rond Ajax. PSV’er Dries Mertens riep op 26 februari na de wedstrijd tegen Feyenoord (3-2) dat dit de ’kampioensoverwinning’ betrof. "En na de bekerfinale dacht PSV zich ook weer in de titelstrijd te mengen, maar ging het mis bij RKC. Wij moeten zorgen dat we ons niet laten verleiden tot uitspraken, maar blijven presteren", aldus De Boer in De Telegraaf.

"We moeten beseffen dat we zover zijn gekomen, negen wedstrijden op rij wonnen door onze filosofie. Op de manier waarop Ajax nu voetbalt, kunnen we van iedereen winnen. En als we onze huidige vorm vasthouden, is de kans groot dat we aan het einde van het seizoen kampioen zijn. Maar we zullen elke wedstrijd honderd procent moeten geven en ervoor waken het niet op negentig procent te willen doen."




Tags

boer bekerfinale dries euforie feyenoord kampioensoverwinning meegaat mertens rkc telegraaf titelstrijd waakzaam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht