Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans leven toe naar kampioenschap

4 mei 2002 16:25

Verslaggever: RvN

Het aanstaande kampioenschap van Ajax en aansluitende kampioensfeest houdt de gemoederen op het Ajax Forum de laatste dagen uiteraard uitgebreid bezig. Veel fans, zonder kaartje voor NEC-Ajax, trekken zondagmiddag al Amsterdam in om de wedstrijd tegen NEC in gezelschap van andere fans te bekijken. Fans die thuisblijven kunnen uiteraard in de Ajax Chatbox terecht om de wedstrijd gezamenlijk te bekijken.

Ondanks de huldiging op P2 zullen veel fans indien het kampioenschap een feit is naar het Leidseplein trekken in de hoop daar een eigen feestje te vieren uit protest tegen de verplaatsing van de traditionele huldiging op het Leidseplein. Bij een kampioenschap zullen de spelers in ieder geval op P2 gehuldigd worden om 18.00 uur. Vanaf 13.00 uur is daar al een programma waarbij de wedstrijd live zal worden uitgezonden via schermen.

Meer op




Tags

huldiging leidseplein aansluitende chatbox gezelschap kaartje kampioensfeest protest schermen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht