Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: negatieve invloed door toegenomen concurrentie voorkomen

13 april 2012 07:05

Frank de Boer liet in De Telegraaf weten speciale aandacht te hebben voor de spelers die tot hun teleurstelling afvallen uit de basis of de selectie door de toegenomen concurrentie. "Iedereen is belangrijk. Die jongens hebben hun steentje bijgedragen aan de huidige koppositie, maar moeten er nu voor zorgen geen negatieve invloed op het team te hebben."

Ook de komende duels zal De Boer veel lastige knopen moeten doorhakken. "Derk Boerrigter, Gregory van der Wiel en Kolbeinn Sigthorsson kunnen tegen De Graafschap in de basis starten. Of dat gebeurt, weet ik nog niet.”

Een voorbeeld voor De Boer is Aissati die zich in de basis terugknokte, maar moet vrezen voor zijn plaats door de terugkeer van Boerrigter. "Ik vul de linksbuitenpositie heel anders in dan Derk Boerrigter, maar voel me goed. Het is lekker om mijn waarde te hebben en een eventuele titel zal ook als mijn kampioenschap voelen. Ik vind Boerrigter een fantastische linksbuiten. Het is aan de trainer. Als hij vindt dat Derk moet spelen, is dat zijn goed recht. Dan weet ik wat mijn rol is en moet ik vlijmscherp zijn als de ploeg me nodig heeft."




Tags

boer boerrigter derk afvallen aissati bijgedragen doorhakken graafschap gregory knopen kolbeinn linksbuiten linksbuitenpositie sigthorsson steentje telegraaf terugknokte titel vlijmscherp wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht