Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gelder: 'Olfers en Davids stappen deze week op'

8 april 2012 23:37

Jack van Gelder meldde tegen het einde van de aflevering van Studio Voetbal van vanavond dat Marjan Olfers en Edgar Davids deze week op gaan stappen uit de raad van commissarissen van Ajax. Daarna zou alleen Johan Cruijff nog als commissaris over blijven. Hij zal zelf bepalen wanneer hij op stapt. Dit is in lijn met een uitspraak die Cruijff eerder deed, dat hij als laatste op zal stappen.

Wanneer de complete raad van commissarissen opgestapt is zullen de nieuwe commissarissen worden geïnstalleerd. Van Gelder noemde daarbij de reeds eerder genoemde namen van Theo van Duivenbode, Leo van Wijk en Hans Wijers.

Volgens de statuten bepaalt de raad van commissarissen hoe de directie er uit komt te zien. Volgens diezelfde statuten dient de RvC echter uit minimaal vijf personen te bestaan. Onduidelijk is of er beslissingen kunnen worden genomen wanneer niet aan dit aantal wordt voldaan.
Tags

gelder davids olfers statuten duivenbode geinstalleerd hans jack leo marjan rvc wijers wijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson