Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoofdsponsor Aegon wilde in december van Ajax af

7 april 2012 08:29 - AD

Hoofdsponsor Aegon heeft in december een poging gedaan om onder het contract met Ajax af te komen. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag. De mededeling zou gedaan worden op de ledenvergadering van 22 december. De opzegging zou op het laatste moment niet door zijn gegaan, omdat Ajax met een gang naar de rechter dreigde.

Jan Driessen ontkent in het AD geruchten dat Aegon nog steeds aan een vertrek denkt, al wil hij het uitzitten van het contract tot 2015 niet garanderen. "Je kunt nooit in de toekomst kijken en je weet nooit of het nog erger wordt bij Ajax, maar voorlopig is het rustig. Tot op heden kunnen we er net mee leven."

Meer op AD
Tags

aegon hoofdsponsor driessen garanderen opzegging poging uitzitten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal