Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: Kwestie van dagen voor RvC op stapt

6 april 2012 14:10 - Telegraaf

De Telegraaf meldt dat het nog een kwestie van dagen is eer ook Edgar Davids, Marjan Olfers en Johan Cruijff opstappen als commissarissen bij Ajax.

Dit concludeert het dagblad aan de hand van de rechtszaak van gisteren, waar de bestuursraad van de vereniging Ajax dreigde de commissarissen te schorsen en tijdelijke commissarissen te laten benoemen door de ondernemingskamer. Toen de rechtszaak reeds was begonnen, werd er alsnog een overeenkomst bereikt tussen de bestuursraad en de raad van commissarisen (RvC) voor het opstappen van de RvC. Hierop werd het verzoek tot schorsing van de huidige commissarissen ingetrokken.

Deze overeenkomst zou een vertreksregeling bevatten. Hennie Henrichs, voorzitter van de bestuursraad, gaf eerder aan dat hij kandidaten klaar heeft staan die echter niet bereid waren zitting te nemen in een RvC met de huidige commissarissen.

Meer op Telegraaf




Tags

rvc bestuursraad kwestie telegraaf rechtszaak commissarisen davids eer henrichs ingetrokken marjan olfers ondernemingskamer schorsen vertreksregeling zitting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal