Transparent
Inloggen
Sluiten

Narsingh: geen open sollicitatie bij Ajax

4 april 2012 20:49 - SC Heerenveen

Op de website van SC Heerenveen heeft Luciano Narsingh gereageerd op zijn interview in NUsport en de berichten die er daarna op internet over hem verschenen. Dit vooral ook met het oog op Heerenveen - Ajax volgende week. "Ik heb even in de jeugd bij Ajax gespeeld en er is concrete interesse geweest in de winterstop, maar dat kwam te vroeg. Wat de pers nu schrijft is onzin."

"In verschillende media wordt de indruk gewekt alsof ik nu met een soort ‘open sollicitatie’ bij Ajax bezig ben. Dat is absoluut niet waar! Natuurlijk is Ajax voor mij als Amsterdammer een mooie club, maar ik speel nu met heel veel plezier voor sc Heerenveen. Het is voor mij belangrijk dat ik speel, en dat doe ik hier iedere wedstrijd. sc Heerenveen heeft me de kans gegeven me te ontwikkelen. Er is hier vertrouwen in me en dat wil ik terugbetalen, aan de club en de fans. Ik ben totaal niet bezig met randzaken en focus me volledig op sc Heerenveen."

"Ik wil met Heerenveen Europees voetbal halen en om dat te bereiken moeten we er iedere wedstrijd vol voor gaan. We moeten nog zoveel mogelijk wedstrijden winnen om in de race te blijven. Te beginnen volgende week tegen Ajax!"

Meer op SC Heerenveen




Tags

heerenveen narsingh sollicitatie onzin randzaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper