Transparent
Inloggen
Sluiten

Cvitanich: ik wil er alles aan doen om bij Boca te kunnen blijven

3 april 2012 07:11 - Diario Popular

Ajax heeft ingestemd met de verlenging van de optie tot koop van Dario Cvitanich tot 30 juni, zo melden kranten in Argentinie. Boca Juniors had voor 1 april moeten laten weten of het de optie tot koop van Cvitanich voor 2,5 miljoen euro zou lichten. De club heeft echter de financiën niet en zal daravoor eerst een of twee andere spelers van de hand moeten doen.

Cvitanich wil dolgraag in Argentinie blijven. "Mijn mening is duidelijk. Ik wil hier graag blijven in Boca. Er zijn soms andere dingen in het leven belangrijker dan geld. Ik heb veel geld opgegeven om terug te keren naar Argentinie en ik voel me hier goed. Ik zal alles doen wat in mijn vermogen ligt om hier te kunnen blijven. Ik heb er ook geen probleem mee om zelf naar Amsterdam af te reizen om te onderhandelen met Ajax als dat zou helpen."

Meer op Diario Popular




Tags

cvitanich boca argentinie daravoor dario ingestemd juniors opgegeven verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eredivisie gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper