Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerfinale Jong Ajax - Jong FC Utrecht alleen met fans tot 13 jaar (onder begeleiding)

2 april 2012 13:15 - Ajax.nl

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de bekerfinale voor beloften tussen Jong Ajax en Jong FC Utrecht toch op de Toekomst plaatsvinden. Het duel staat op programma voor donderdag 26 april 18.30 uur.

Om de wedstrijd op het jeugdopleidingscomplex van Ajax beheersbaar te laten zijn, hebben Ajax en FC Utrecht onderling afgesproken om geen reguliere kaartverkoop voor deze wedstrijd toe te passen. In plaats daarvan worden 3000 kinderen in de leeftijdscategorie tot en met 13 jaar voor deze wedstrijd specifiek uitgenodigd. Per vier kinderen mag een begeleider mee.

Eerder dit jaar werd in de Amsterdam ArenA de halve finale in de KNVB Beker tussen Ajax en AZ gespeeld onder toeziend oog van kinderen en begeleiders. Dat leverde een prachtig schouwspel op. Destijds werd er massaal gehoor gegeven aan de oproep. Vanwege het beperkt aantal plaatsen op het jeugdopleidingscomplex (maximaal 3000) is er dit keer voor gekozen om geen vrije inschrijving via internet te laten plaatsvinden. Een select aantal scholen en sportverenigingen wordt door beide clubs uitgenodigd om op de finaleavond aanwezig te zijn. Daarnaast zal er ook een beperkt aantal genodigden van zowel Ajax als FC Utrecht aanwezig zijn.

Meer op Ajax.nl




Tags

jong utrecht bekerfinale kinderen begeleiding jeugdopleidingscomplex arena begeleider begeleiders beheersbaar finaleavond genodigden inschrijving knvb leeftijdscategorie select sportverenigingen toeziend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper