Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer denkt nu toch aan oefenduel voor komende donderdag

1 april 2012 18:09 - Telegraaf.nl

Afgelopen vrijdag liet Frank de Boer nog weten eigenlijk weinig te zien in het inplannen van een oefenwedstrijd om Kolbeinn Sigthorsson extra speeltijd te geven. Het duel van Jong Ajax is vanwege het kunstgras van Heracles een weinig aantrekkelijke optie daarvoor. De Ajax coach wilde de spelers van Jong Ajax echter niet overbelasten.

Inmiddels lijkt hij toch van mening veranderd, zo gaf hij aan op de website van De Telegraaf. Mogelijk wordt voor komende donderdag nu alsnog een oefenduel ingepland. "Voor Sigthorsson zou dat aardig uitkomen. Ook voor Van der Wiel en Boerrigter komt een extra oefenduel mogelijk gelegen", zei De Boer, die nog geen tegenstander op het oog heeft. "Misschien oefenen we wel onderling." De Boer hoopt het drietal speelklaar te krijgen voor de belangrijke wedstrijd tegen Heerenveen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

boer jong sigthorsson aantrekkelijke boerrigter heerenveen heracles ingepland inplannen kolbeinn overbelasten speelklaar telegraaf wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal