Transparent
Inloggen
Sluiten

Overleg of Sigthorsson maandag op kunstgras van Jong Heracles in actie komt

1 april 2012 11:55

Het is nog de vraag of Kolbeinn Sigthorsson maandag opnieuw minuten gaat maken bij Jong Ajax. De spits zou toe zijn om 90 minuten te gaan spelen. Maandag speelt Jong Ajax echter op het kunstgras van Heracles Almelo.

"We overleggen het nog met de dokter, maar het is geen ideale ondergrond voor Sigthorsson. Op gewoon gras zou Sigthorsson maandagavond een hele wedstrijd hebben gespeeld. Z’n terugkeer loopt nu wat vertraging op," aldus Frank de Boer op de persconferentie.

Er wordt nu overlegd of hij wel een deel van de wedstrijd in actie zal komen. Zelf is hij ook voorzichtig. "Het is niet verstandig risico's te nemen als je er net zes maanden uit bent geweest," zo liet hij weten in het Parool.

Frank de Boer gaf aan voor Sigthorsson geen extra duel in te plannen, aangezien er volgend weekend geen wedstrijden op het programma staan. Volgens de coach van Ajax zijn de spelers van Jong Ajax als dusdanig belast dit seizoen dat hij ze niet wil overbelasten.




Tags

sigthorsson jong heracles boer almelo dokter gras kolbeinn ondergrond overbelasten vertraging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal