Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: kippenvel van sfeer in Arena; steun fans speelt steeds grotere rol

31 maart 2012 11:41

De sfeer in de Arena begint steeds meer invloed te krijgen op wedstrijden van Ajax. Het is een factor van belang tijdens wedstrijden. "De sfeer in het stadion heeft ons al een paar keer op cruciale momenten geholpen," aldus Siem de Jong in het Algemeen Dagblad.

"Ik krijg nu zelfs soms kippenvel van de hele ambiance. Tegen PSV bijvoorbeeld zetten wij vol druk, het publiek ging erachter staan en de tegenstander raakte toch wat geïmponeerd." Vorig seizoen raakten spelers van FC Twente geïmponeerd bij de kampioenswedstrijd. "Die dag werd er voor het eerst ook een ander muzieknummer gedraaid bij onze opkomst. De combinatie van dat nummer en de gekte op de tribune maakte iets extra's los bij ons. Laatst heb ik met mijn broer Luuk nog eens het filmpje van die dag bekeken. Toen kregen we het daar ook over."




Tags

arena jong geimponeerd factor gekte kampioenswedstrijd muzieknummer opkomst twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper