Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: als we de laatste zeven duels winnen, worden we kampioen

30 maart 2012 14:27 - Ajax.nl

Na de zege tegen PSV van afgelopen week is het vertrouwen groot bij Ajax. Frank de Boer tijdens de persconferentie over de titelstrijd "AZ is nog steeds favoriet. Zij staan immers bovenaan. Maar als wij voor de rest alles winnen, worden we kampioen."

Er vallen verschillende parallellen te trekken met het competitieslot van vorig seizoen. Het grote verschil is echter dat Ajax toen pas tijdens de laatste speeldag de koppositie definitief van FC Twente overnam. "Vorig seizoen waren we in deze fase van de competitie in de achtervolging op meerdere teams. Het puntenverschil was toen ook groter. Nu staan we zeven wedstrijden voor het einde nog slechts één punt achter op AZ. Toch zullen we de komende weken echt top moeten zijn als we er alles uit willen halen. We zullen Heracles zeker niet onderschatten. Ze proberen altijd en overal te voetballen en hebben onlangs een geweldige prestatie geleverd door de bekerfinale te halen."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer achtervolging bekerfinale competitieslot heracles overnam parallellen puntenverschil speeldag titelstrijd twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper