Transparent
Inloggen
Sluiten

Janssen: 'Ajax roept overal weerstand op. Dat is het mooiste wat er is.'

28 maart 2012 20:14

Na een tegenvallend seizoen hoort Theo Janssen met vijf treffers en zes assists, statistisch gezien tot de beste middenvelders in de Eredivisie. "Blijkbaar heb ik toch iets goed gedaan," zo laat hij weten op Ajax.nl. "Mensen praten en roepen graag wat, en als er één begint volgt de rest. Zo is het nu ook gegaan. Ik ben sowieso wel een beetje klaar met dat gezeur. Een paar maanden geleden was het nog fijn als ik er niet bij was, maar daarna heb ik volgens de pers een paar keer redelijk gespeeld en ben ik weer belangrijk. Ik kan daar heel weinig mee."

Volgens hem is er een duidelijk verschil tussen zijn vorige club FC Twente en Ajax. "In het jaar dat wij kampioen werden met FC Twente werd een achterstand of nederlaag van Ajax in elk stadion met gejuich ontvangen. Als Twente een wedstrijd verliest wordt dat hier in Amsterdam en bij de andere concurrenten gevierd, maar verder nergens. Dat is het hele grote verschil. Ajax roept een bepaalde weerstand op bij andere clubs, maar dat maakt het ook wel weer mooi moet ik eerlijk zeggen. Dat is het mooiste wat er is."

Janssen is blij dat Ajax weer helemaal in de titelrace zit. De supporters zullen daarin een belangrijke rol spelen in zijn ogen. "Zij zijn super belangrijk. Als zij de komende weken telkens zo’n sfeer kunnen creëren als tegen PSV en als in de kampioenswedstrijd van vorig seizoen tegen FC Twente, raakt iedere tegenstander daar toch door geïmponeerd. Je komt dan een geweldig stadion binnenlopen met enorm veel sfeer en herrie."

Meer: Ajax.nl




Tags

janssen twente binnenlopen eredivisie geimponeerd gezeur herrie kampioenswedstrijd tegenvallend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam