Transparent
Inloggen
Sluiten

Alderweireld: contractverlenging? Ik blijf in ieder geval nog een jaar

27 maart 2012 08:10

Tegenover NUsport laat Toby Alderweireld weten zeker nog een jaar bij Ajax te willen blijven. "Ik moet me nog een jaar doorontwikkelen." Ajax moet er echter niet blind vanuit gaan dat de Belg zijn medio 2014 aflopende verbintenis verlengt. "Weet ik nog niet, we moeten eerst eens praten. Ik blijf in ieder geval na de zomer nog een seizoen.

Er is voldoende interesse voor de verdediger. "Ja, dat heb ik vernomen van mijn zaakwaarnemer. Maar ik heb gezegd: ik wil niet weten welke club het is, ik wil blijven en Ajax laat me toch niet gaan. Het is nog niet verstandig om te gaan. Jan is er echt klaar voor. Ik moet me zeker nog een jaar doorontwikkelen."

Meer van Aderweireld: NUsport




Tags

alderweireld aderweireld blind toby vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dongen elsimao eredivisie faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kaplan kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman ziyech