Transparent
Inloggen
Sluiten

Sigthorsson hoopt op rentree komende zondag bij eerste elftal

27 maart 2012 07:08

Kolbeinn Sigthorsson heeft zijn zinnen gezet op de wedstrijd Ajax-Heracles Almelo van komende zondag. "Ik hoop dat de trainer me opneemt in de selectie om op de bank te zitten", zei de aanvaller gisterenavond tegenover De Telegraaf. "Nadat ik net geblesseerd raakte, hoopte ik nog van waarde te kunnen zijn in de titelrace en dat hoop ik nu – zes maanden later – nog steeds. Het is even afwachten hoe mijn lichaam hierop reageert."

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de IJslander, die lang aan de kant stond met een vermoeidheidsbreukje in zijn enkel, een uur zou spelen. "Maar ik vond 45 minuten genoeg, wilde geen risico nemen. Het was heerlijk om weer ritme op te doen. Ik voel me lichamelijk sterker dan voor mijn blessure, maar conditioneel is het nog wat minder."




Tags

sigthorsson almelo conditioneel gisterenavond heracles ijslander kolbeinn telegraaf vermoeidheidsbreukje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht