Transparent
Inloggen
Sluiten

AJAX TE STERK VOOR PSV: 2-0

25 maart 2012 18:24

Ajax was in de Arena veel te sterk voor PSV. De ploeg won verdiend met 2-0 na een 0-0 ruststand. PSV had nauwelijks iets in te brengen in de Arena.

Vanaf het begin nam Ajax het heft in handen. De ploeg speelde verzorgd voetbal, maar had het tegen een erg verdedigend PSV moeilijk om kansen af te dwingen. Ondanks het grote overwicht, was een 0-0 ruststand niet onlogisch.

Na rust kwam Ajax los door een schitterend doelpunt van Aissati. Die wilde de bal bij de verre hoek leggen en zag hem in de verre bovenhoek achter Tyton verdwijnen, een schitterend doelpunt. Vervolgens drukte Ajax door. Het was diezelfde Aissati die aan het begin van de 2-0 stond. In het strafschopgebied werd hij gehaakt door Marcelo. Siem de Jong mocht vervolgens aanleggen voor de 2-0 vanaf de strafschopstip. De Jong nam hem feilloos en zette Ajax op 2-0.

Met de 2-0 was het gebeurt. PSV probeerde aan te zetten, maar Ajax stond verdedigend goed. De ploeg gaf nauwelijks meer kansen weg en had zelfs de beste mogelijkheid op de 3-0. Het zou uiteindelijk bij een knappe en zeer verdiende 2-0 blijven.




Tags

aissati arena jong aanleggen bovenhoek gehaakt marcelo tyton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn bravo brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki meewerkt pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton tsja