Transparent
Inloggen
Sluiten

Verkiezing Ajacied van het jaar bij AT5

29 april 2002 20:42 - AT5

Verslaggever: M

Ajax kan zondag in Nijmegen tegen NEC kampioen worden in de KPN Eredivisie. Het zou een prachtige collectieve prestatie zijn, maar wie was het afgelopen seizoen nu de absolute uitblinker in het elftal van de Amsterdammers. Wie vond jij de beste Ajacied van het jaar? AT5 geeft jou de mogelijkheid om dat te bepalen. De Amsterdamse televisiezender heeft een selectie gemaakt van de spelers die hiervoor in aanmerking komen. De genomineerde spelers zijn Rafael van der Vaart, Cristian Chivu, Fred Grim, Andy van der Meyde en Mido. Je kunt je favoriete speler nog tot en met 12 mei doorbellen via 0900-8190 (20 eurocent/min). Je maakt dan gelijk kans op een gesigneerd shirt van Ajax. 13 mei zal de uitslag bekend worden gemaakt in het programma Regulier en Dwars.

Meer op AT5




Tags

andy chivu cristian doorbellen eredivisie eurocent grim kpn meyde mido rafael regulier televisiezender vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht