Transparent
Inloggen
Sluiten

ArenA eerder open voor finale NextGen

23 maart 2012 07:19

De Amsterdam ArenA gaat zondag bij Ajax - PSV eerder open in verband met de finale van de NextGen Series. Al vanaf 14:00 uur kan je in het stadion terecht om op de schermen naar de wedstrijd tussen Ajax A1 en Internazionale te kijken. O
De Amsterdam ArenA opent zondag al om 14:00 uur de deuren. In het stadion zal de eerste helft van de finale van Ajax A1 in de NextGen Series op de schermen te zien zijn. De wedstrijd tegen Internazionale wordt in het stadion van Leyton Orient in Londen gespeeld en begint om 14:30 uur. Van de tweede helft worden de eerste twintig minuten getoond. Tijdens de warming-up naar de topper tegen PSV wordt het publiek op de hoogte gehouden van de verrichtingen van de A1.

Ajax roept een ieder vanwege de te verwachte drukte dan ook op om op tijd naar het stadion te komen. Hou er hierbij rekening mee dat de zomertijd ingaat in de nacht van zaterdag op zondag.




Tags

arena nextgen internazionale schermen series ingaat leyton londen orient topper zomertijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht