Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: er moet direct een interim-directeur worden benoemd

19 maart 2012 08:06

In zijn column in De Telegraaf dringt Johan Cruijff aan op de benoeming van een interim-directeur, zodat Ajax op korte termijn stappen kan zetten met het oog op volgend seizoen.

"Deze week benoemen de leden de nieuwe bestuursraad en zodra die geïnstalleerd is, moet er doorgepakt worden richting het eerste elftal. De komende vijf weken zijn namelijk beslissend voor het volgend seizoen. Daarom is het eerste wat de bestuursraad voor elkaar moet krijgen, dat de directie en raad van commissarissen de goede kant gaan opkijken. Zo moet er meteen een interim-directeur worden benoemd, die de komende weken het hele voetbalgedeelte kan begeleiden. Waardoor uitgevoerd kan worden wat moet worden uitgevoerd. In relatief korte tijd moet er heel veel worden gedaan.

Het kan dus niet zo zijn, dat dit proces nog dwarsgezeten wordt. De leden en supporters hebben met de adequate benoemingen voor de bestuursraad de toon gezet en die lijn moet door worden getrokken. Anders gaat er weer een seizoen verloren. Dat kan niemand Ajax aandoen.
"




Tags

bestuursraad uitgevoerd aandoen adequate benoemingen column doorgepakt dringt dwarsgezeten geinstalleerd opkijken telegraaf voetbalgedeelte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper