Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax opent gesprekken met Alderweireld over verlenging contract [Update]

14 maart 2012 23:29

Ajax hoopt het contract van Toby Alderweireld open te breken en te verlengen. Het huidige contract van de Belgische verdediger loopt tot 2014. De club praat met de verdediger over een nieuw contract, zegt coach Frank de Boer in Voetbal International. "Toby is een belangrijke speler voor ons en hij ontwikkelt zich goed. Vandaar dat we hem langer aan de club willen binden", aldus De Boer.

Alderweireld liet zelf onlangs al weten open te staan voor een contractverlenging. "Ik heb hier nog genoeg te leren", zei hij in het Belgische Passie voor Voetbal. "Het zou dom zijn om nu al weg te gaan. Daar is het nog veel te vroeg voor en je moet de juiste leeftijd hebben. Ik ben pas 22. Ik heb wel eens gezegd, dat ik de route die Thomas Vermaelen heeft afgelegd ideaal vind. Thomas speelde zes seizoenen in Ajax 1 en vertrok pas in 2009 naar Arsenal."

[Update] "Toby kan na dit seizoen drie jaar bijtekenen”, bevestigt Frank de Boer in De Telegraaf dat Ajax de Belg tot de zomer van 2015 wil binden. "Hij heeft zich tot een constante factor ontwikkeld en kan als speler alleen nog maar groeien. Ik ben zeer tevreden over hem."




Tags

alderweireld boer toby verlenging afgelegd arsenal bijtekenen constante factor passie route telegraaf vermaelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper