Transparent
Inloggen
Sluiten

Winst Ajax brengt kampioenschap binnen handbereik

28 april 2002 14:57

Verslaggever: RvN

Ajax staat op de rand van het kampioenschap na de 2-0 thuisoverwinning tegen Fc Den Bosch. Al snel bleek dat er van een feestje nog geen sprake kon zijn omdat PSV haar wedstrijd van Sparta gewoon wist te winnen. Het kampioenschap zal nu in de laatste wedstrijd behaald moeten worden. Ajax heeft uit bij NEC genoeg aan een gelijkspel om het kampioenschap binnen te halen.

Tegen het stugge Den Bosch had Ajax een relatief makkelijke middag. Den Bosch kwam geen moment voor de afscheidnemende Grim. Door een vroeg doelpunt van Nikos Machlas kon Ajax met enige rust de wedstrijd uitspelen. Uiteindelijk was het de Griek nogmaals die in de tweede helft Ajax op een verdiende 2-0 zette.

[wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

handbereik afscheidnemende griek grim machlas nikos rand sparta thuisoverwinning wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht