Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: liever op een vaste positie richten

13 maart 2012 19:03

Siem de Jong moet onder Frank de Boer steeds noodgedwongen wisselen tussen de spitspositie en posities op het middenveld. In een uitgebreid interview in NUsport laat hij weten te begrijpen dat het teambelang dat van hem vraagt. "Het is ook niet altijd slecht om op verschillende posities te mogen spelen en ik begrijp, door die blessures, de trainer ook heel goed. Maar soms heb ik wel het gevoel: laat me nou even op één positie blijven. Alleen... dat is best lastig soms."

Dat zijn progressie dit seizoen stokt, heeft volgens De Jong met zijn wisselingen van positie te maken. "Ik ben als spits het best als iemand dicht achter me zit, in plaats van dat er een hele ruimte open ligt."Liever speelt De Jong altijd op de positie achter de spits. "Ik kan daar meer lopen, dat vind ik fijner."

Meer: NUsport




Tags

jong boer noodgedwongen stokt teambelang wisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text