Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer ontkent afgelopen week met Castillion gesproken te hebben

12 maart 2012 07:06

Na afloop van Ajax-RKC ging het nog even over Geoffrey Castillion. Bij RKC was men allerminst blij dat Ajax de spits in de week voor de wedstrijd had gesproken over de plannen voor volgend seizoen. Volgens RKC zou de club de spits hebben willen beïnvloeden. "Wij hebben afgelopen week helemaal niet met Geoffrey gesproken," zo liet De Boer in het Algemeen Dagblad weten. "Ik niet in elk geval." Volgens De Boer heeft Ajax voor het laatst in december met hem gesproken en volgt een gesprek deze maand of in april.

"Ik heb het Geoffrey zelf gevraagd," zo gaf RKC coach Brood in een reactie aan. "Het is niet dat ik nou woedend was of boos of zo. Dat wordt er dan weer van gemaakt. Maar ik vroeg het me gewoon af." Volgens Brood kwam Castillion niet in actie vanwege een spierblessure.

Ook in De Telegraaf reageerde Brood erop. "Misschien heeft hij dan met iemand anders bij Ajax gesproken. Ronald de Boer wellicht. Misschien heeft dat met deze hele discussie te maken." Overigens zag Brood wel een patroon in de handelswijze van Ajax. "Ik weet uit ervaring met Derk Boerrigter vorig seizoen een beetje hoe het werkt bij Ajax. Denk je dat het toeval is dat Ajax’ vermeende interesse voor Douglas nu uitlekt in de periode dat Ajax en FC Twente meedoen om de landstitel?"




Tags

boer brood rkc allerminst beinvloeden boerrigter derk douglas landstitel patroon telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dof dongen elsimao faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst