Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer hoopt op snelle goal tegen RKC

10 maart 2012 18:00

Voor zondag verwacht De Boer dat de Waalwijkers van trainer Ruud Brood ongeveer eenzelfde strijdwijze als vorige week van Roda JC Kerkrade. ,,RKC doet het vrij goed, ze staan op een negende plek. Ze hebben Feyenoord op 1-1 gehouden. Organisatorisch zit het goed in elkaar. Ik verwacht dat ze net zo’n afwachtend speelplan als Roda zullen hebben, maar het kan zijn dat ze een andere strategie hanteren. Ze hebben goede voetballers, dus we moeten goed geconcentreerd zijn. Ik hoop op een snelle goal van ons, zodat RKC de gesloten linies moet verlaten. We hopen dat we vanaf het begin zo kunnen spelen, als we de tweede helft tegen Roda deden. Je hoopt altijd dat het vanaf de eerste minuut gebeurt en dat je niet op achterstand komt. Maar tegen Roda gebeurde dat wel. Het zal geen gemakkelijke partij worden.”




Tags

rkc roda boer afwachtend brood eenzelfde feyenoord geconcentreerd kerkrade organisatorisch speelplan strijdwijze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam