Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog geen duidelijkheid over toekomst Lodeiro

2 maart 2012 19:28 - Ajaxlife

De afgelopen weken kwamen berichten naar buiten dat Ajax langer door wil met onder andere Boilesen, Vermeer en Sulejmani, maar nooit eerder viel de naam van Nicolas Lodeiro. De Uruguyaan kwam in januari 2010 naar Ajax en tekende een contract van 2,5 jaar, met nog een optie voor nog eens twee jaar.

Op de persconferentie van vandaag zei De Boer, gevraagd naar de situatie van Lodeiro's contract, dat Ajax eerst met de speler praat voor het met de media praat. "We doen dat komende maand met meer spelers omdat we dit formeel verplicht zijn. Ook met Lodeiro staat een gesprek gepland", citeert Ajax Life hem.

Een dergelijk gesprek hoeft niet lang te duren wanneer Ajax met hem door wil, daar Ajax de optie in z'n contract kan lichten. Bulykin gaf eerder aan dat Ajax de optie in zijn contract in april kan lichten. Onduidelijk is voor wanneer de optie in Lodeiro's contract gelicht moet worden, wil Ajax dat doen.

Meer op Ajaxlife




Tags

lodeiro boer boilesen bulykin citeert formeel life sulejmani uruguyaan vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos