Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Laan: imago speelt Ajax fans parten

2 maart 2012 18:29 - Ajaxlife.nl

Burgemeester Eberhard van der Laan spreekt in de nieuwe Ajax Life krant uitgepraat over Ajax - Manchester United en de wedstrijden zonder uitpubliek. Volgens Van der Laan moet het doel blijven om bijvoorbeeld de Klassieker weer met uitfans te kunnen afwerken. "Maar we moeten ook niet naïef zijn. We zijn er nog lang niet. Daarom vind ik het contact met de supporters belangrijk. We moeten elkaar begrijpen. Ik heb daarom ook een periodiek overleg met de supportersverenigingen van Ajax."

Supporters van ADO Den Haag waren inmiddels al weer welkom in de Arena, maar Ajaxsupporters niet in Den Haag. Daarom bleef het uitvak alsnog leeg. Van der Laan vindt dat jammer. "Wederkerigheid is een goed beginsel. Ik kan wel met mijn collega uit Den Haag praten, maar heb niet zo'n sterke positie. Ajaxsupporters zijn in de ogen van anderen toch vaak probleemveroorzakers. Ajax en zijn supporters hebben toch niet echt een goed imago."

Meer: Ajax Life

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

laan imago ajaxsupporters life parten ado arena beginsel eberhard klassieker naief periodiek probleemveroorzakers supportersverenigingen uitfans uitgepraat uitpubliek uitvak wederkerigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper