Transparent
Inloggen
Sluiten

'Om mee te doen moeten we tot PSV alles winnen en dan PSV ook nog tikkie uitdelen'

1 maart 2012 19:56 - Ajax.tv

Op Ajax.tv liet Frank de Boer weten dat Ajax de komende weken in aanloop naar PSV alles zal moeten winnen om weer in de race te komen voor de titel. "Ik vanaf het begin gezegd dat je na de winterstop zeven wedstrijden krijgt waarin je 21 punten moet halen. Het begon met die zeperd tegen FC Utrecht waar je niet op gerekend had, maar daarna hebben we de goede lijn weten door te zetten. Hopelijk kunnen we dat tot PSV doen om dan PSV ook nog een tikkie uit te delen”, aldus De Boer.

"Voor ons is het belangrijk om in een bepaald gevoel te komen dat je klaar bent voor het grote werk straks. Dat je het gevoel krijgt dat we onoverwinnelijk zijn. Dat probeer je te creëren in een team. Daarom zijn komende wedstrijden superbelangrijk voor ons. Daar komt een dosis geluk en druk bij kijken. Hopelijk kunnen de jongens die blessures hebben gehad weer aanhaken om misschien wel beslissend te zijn."

Meer op Ajax.tv




Tags

boer uitdelen dosis onoverwinnelijk titel utrecht zeperd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text