Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gaal gooit deur naar Ajax niet dicht

1 maart 2012 07:27

In een interview in de nieuwe uitgave van ELF kijkt Louis van Gaal terug op de soap bij Ajax en zijn rol daarin. Daar waar hij een paar jaar geleden de deur naar Ajax definitief dichtgooide, doet hij dat nu niet.

Op de vraag of hij wil terugkeren als het in de toekomst mocht blijken dat het helemaal fout gaat bij Ajax: "Dat weet ik dus niet. Misschien ben ik dan wel ergens aan de slag. Ik ben in een bevoorrechte positie dat ik kan beslissen wat ik wil. Ik zeg niet dat de deur voorgoed op slot zit. In mijn vorige periode bij Ajax als Technisch Directeur heb ik een keer in een emotionele bui gezegd 'ik kom nooit meer of al die mensen die geen vinger hebben uitgestoken bij mijn ontslag bij Ajax als TD, moeten weg zijn'. Nou, die wáren nu weg en dús kon ik terugkomen."

Van Gaal ziet vooral problemen bij de structuur van de club buiten het veld. "Voor zover ik denk en uit alles wat ik hoor, heeft deze club héél dringend structuur nodig. En daar zijn krachtige mensen voor nodig. Cruijff praat altijd over de 14 trainers. Maar daar zijn enigen bij die maar slechts een paar uur per week op het veld staan. Maar Ajax is meer dan 14 trainers, het is een organisatie van meer dan driehonderd medewerkers die fulltime werken."

Meer van Van Gaal: ELF




Tags

gaal bevoorrechte bui dichtgooide driehonderd enigen fulltime slot soap voorgoed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan