Transparent
Inloggen
Sluiten

ANP: onderzoek naar structuur van Ajax

15 maart 2000 22:54 - ANP

Verslaggever: M

Het ANP meldt dat het bestuur van Ajax een commissie in het leven heeft geroepen die de structuur het het besluitvormingsproces onder de loep moet gaan nemen en aanbevelingen zal moeten doen voor verbeteringen in dit proces. Met name de verhoudingen tussen de vereniging en de NV en de technische structuur zullen bekeken worden. Ajax heeft de commissie opdracht gegeven snelheid te zetten achter het onderzoek.

De instelling van de commissie komt nadat er binnen de club en ook bij aandeelhouders ontevredenheid is over de organisatiestructuur en de huidige gang van zaken. Dat de organisatie zelf nog niet klaar was voor de beursgang enkele jaren geleden heeft nogal wat problemen opgeleverd en mede via deze commissie probeert Ajax nu een reorganisatie door te voeren.

Meer op ANP




Tags

anp aanbevelingen besluitvormingsproces bestuur beursgang loep ontevredenheid organisatiestructuur reorganisatie verbeteringen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan ofzo overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos